Andej-Këtej

Kazma

 Nga GENC MLLOJA

"Kur të largohet Doktori, rrezik do të marrim edhe kazmën dhe do të shembim selinë e PD-së", paska deklaruar me shqetësim një demokrat veteran në vitin 2012. 

Mirëpo, duke parë Z. Sali Berisha, ish- liderin e kësaj force politike

Lexo më shumë

DASHURI E VJETËR

 Nga Agim Xhafka

Sot m’u shfaq para një dashuri e lashtë. Ecja, shikimi, qeshja,si atëherë. Transmetuar me tapi digjitale. Ndryshonte pesha, skuqja në fytyrë dhe dora lidhur me një fëmijë të vogël. Mbase të djalit, apo mbase të

Lexo më shumë