Aktivitete

Jetë aktive komunitare në Regina-Saskatchewan

Në kuadër të fushatës "I am albanian, let's grow together", anëtarë të Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze “Iliria” në Regina-Saskatchewan, i janë bashkëngjitur ditët e fundit edhe aktiviteteve të cilat nuk kanë të bëjnë vetëm me komunitetin tonë por edhe

Lexo më shumë

Shoqata Kulturore Shqiptare Montreal rinon kryesinë

Nga: Ajet Nuro

Pata kënaqësinë të jem i ftuar në mbledhjen e përgjithshme të Shoqatës Kulturore-Shqiptare në Montreal që u zhvillua ditën e diel më 10 qershor 2018. Ishte hera e parë që nga krijimi para tre vjetësh, që shoqata bënte një analizë dhe është për t’u

Lexo më shumë