Njoftime

Konsullata e Kosovës në Toronto, shpall konkurs për 2 vende pune

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Toronto, Kanada, shpall konkurs për:

1. Asistent/e Ekzektutiv/e
2. Shofer /e

Të gjithë të interesuarit për aplikim mund të dërgojnë email në adresën elektronike Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. &

Lexo më shumë

Montreal-Organizohet Kupa e futbollit 'Skënderbeu'

Ditën e dielë, 22 korrik 2018, do të organizohet turneu i futbollit të shqiptarëve të Montrealit. Turneu futbollistik në fakt eshtë një aktivitet gjithpërfshirës që zhvillohet çdo vit qysh prej 2011.

Edicioni 2018 përkon me vitin e përkujtimit të

Lexo më shumë

Calgary: Krijohet bordi i shkollës shqipe

Shoqata Shqiptaro-Kanadeze në Calgary është mirënjohëse ndaj vullnetarëve dhe prindërve që ia kanë besuar fëmijët e tyre Shkollës Shqipe. Për të krijuar një shkollë sa më shumë frutdhënëse, shoqata

Lexo më shumë