Kulturë

«Shakespeare and Company» - Nga Luan Rama

Nga: Luan Rama

Në vazhdën e «Impresione parisiane»

Doni një libër në gjuhën angleze, një roman nga të fundit, të botuar në Amerikë apo Angli, ose një vëllim poetik a kritikë letrare? Shkoni në “Shakespeare and Company” dhe atje do të gjeni libra nga autorët më

Lexo më shumë

Kur vandalizohet historia - Nga Albana Lifschin

Një mbrëmje Shkurti, mësova nga TV se si pikërisht tani që po bëhen përgatitje për të festuar 400-vjetorin e mbërritjes së Pilgrimëve në Amerikë, dikush (apo disa) ka dëmtuar monumentin historik dhe ambientin përreth tij. Nuk po zgjatem më shumë

Lexo më shumë