Kulturë

Natyra apo dora e njeriut? - Nga Klodi Stralla

Kjo që shihni në foto është një masiv shkëmbor në oazin Taya, në shkretëtirën e Arabisë Saudite, që njihet si shkëmbi Al Nasaa dhe vizitohet çdo vit nga mijëra turistë kuriozë. Masivi shkëmbor, siç e shihni, është i ndarë në dy pjesë dhe të le

Lexo më shumë