Blog

Hosana Internet - Nga Vangjush Ziko

Nga: Vangjush Ziko

Njeriu modern po vuan nga vetmia!

Kjo është bërë tashmë një aksiomë e pamohueshme. Nuk e përsëritin vetëm nostalgjikët e kohëve që kanë perënduar, por dhe ata që kanë lindur bashkë me shekullin e

Lexo më shumë

“Annus confusionis” - Nga Enver Robelli

Nga: Enver Robelli

Tarifa, negociata dhe intriga: ky vit do të jetë i gjatë – do t’i ketë më shumë se 445 ditë. Nga prizmi kosovar është me rëndësi që topi të hidhet te pala tjetër, kundërshtare. Kështu largohet pak

Lexo më shumë