Blog

Minishengeni - Nga Lis Bukuroca

Nëse Mini-Shengeni është i suksesshëm, atëherë Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi, do të jenë pranë integrimit, apo integrohen në BE së bashku. E Serbia? Serbia jo, sepse ajo pa njohur

Lexo më shumë

Mbi turpin - Nga Artan Fuga

Pse kafshët nuk kanë turp, kurse njerëzit kanë turp?

Si lindi turpi te njerëzit e parë?!

Kush i tha i pari tjetrit: Të kesh turp të kesh!!!

Cfarë i tha ky i dyti: Turp të kesh ti!

Apo: Pse të kem

Lexo më shumë