Blog

Tërheqja nga e keqja

Nga: Astrit Lulushi

Qëndrimi i parë i vizitorit në Shqipëri shkakton përzierje ndjenjash, dhe nëse vendos të qëndrojë, atij i duhet të humbasë individualitetin. Më parë ishte një njeri i vetëm, tani është një "parti"

Lexo më shumë

Babait tim minator

Nga Admirina Peçi

Kur isha e vogël, mbase 5 ose 6 vjeç, ti bëje çdo ditë 4-5 orë rrugë në këmbë për të shkuar në minierë. Mund të udhëtoje herët në mëngjes, ose edhe vonë në prag mesnate. Varet se

Lexo më shumë

Bëje ose vdis-Ukshin Hoti

 Shkruan Helena Halilaj sot në 75-vjetorin e lindjes së Ukshin Hotit, profesorit, atdhetarit dhe intelektualit të shquar të çështjes së Kosovës, i cili në Maj të vitit 1999 pas lirimit të tij nga

Lexo më shumë