Stil & Jetë

Ajnshtajni në rrobaqepësi

Në SHBA tregohej një anekdotë  për Ajnshtajnin në formën e dialogut mes dy rrobaqepësve hebrenj të Bronx-it. Kur ia treguan Ajnshtajnit, ai u shkul së qeshuri dhe u shpreh se ky ishte shpjegimi më i mirë "popullor" që pati dëgjuar për teorinë e tij

Lexo më shumë

Ku punojnë psikopatët?

Nësë punoni në media, me shumë gjasa mund të jeni subjekt i sjelljeve psikopatike nga kolegët tuaj. Kjo është një gjetje e psikologut kërkimor në Oxford Dr.Kevin Dutton, e paraqitur në librin e tij të fundit.

Dr Dutton, i cili punon në

Lexo më shumë