Arte & Media

Mbi shtypin amerikan sot - Nga Mark Levin

Çfarë kuptojmë me “Shtyp të lirë”? Cili është qëllimi i shtypit të lirë? Cili është ndryshimi midis “Lirisë së shtypit” dhe “Fjalës së lirë”?

Çfarë e kualifikon dikë si gazetar? Eksperienca

Lexo më shumë

Jam një çifut zezak me një sy

Samuel George Davis Jr. (1925 – 1990), i njohur në publik si Sammy Davis Jr. konsiderohet një nga superyjet afro-amerikane të artit, kulturës, dhe showbiz-it të shekullit të 20-të. 

Bashkë me Elvis

Lexo më shumë