Për prindërit

Bёhu prindi mё i mirё nё vetёm 2 javё!

Prindёrimi ёshtё sfidё. Askush nuk lind me aftёsi tё mbinatyrshme. Nuk ka rregulla tё arta se si tё bёhesh prind i mirё. As manualet nuk tё bёjnё dot fajde, nёse nuk ke vullnetin dhe dashurinё pёr edukimin. Çdo prind e do fёmijёn e vetё thonё, por

Lexo më shumë

Bashkëmoshatarët edukojnë

Para viteve ’90, në një periudhë të caktuar u përhapën disa udhëzime në sistemin arsimor shqiptar që lidheshin me edukimin bashkëmoshatar. Një grup nxënësish të shkëlqyer ndihmonin për mësimet nxënësit që nuk arrinin rezultate të mira. Disa prej

Lexo më shumë