Blog

Zyrat e punës nuk krijojnë vende pune

Nga: Gavrosh Levonja

Sot, në gazeten "Panorama" më tërhoqi vëmendjen titulli i një shkrimi, konkretisht "Zyrat e punës pa efektivitet, në një vit 2300 të trainuar por janë punësuar…" Dhe duke lexuar shkrimin mëson se nga

Lexo më shumë

Turizëm Makbethian

Nga: Erion Dasho

Që prej inaugurimit të qendrës “Toptani” në Tiranë janë shtuar mundësitë për turizëm të tipit të ri - Turizëm Makbethian.

Përfytyroni: autobuzi me turistë e nis nga hotel “Plaza” me shoqëruesin që

Lexo më shumë

Të besosh e të dyshosh!

Nga: Klodi Stralla

Të besosh - do të thotë të pranosh diçka pa vërtetim. Besimtari nuk dyshon kurrë në vërtetësinë e atyre që beson, ndryshe nuk do të quhej besimtar. Të vërtetat e besimtarit janë të vërteta absolute

Lexo më shumë

Kur zemra nis e flet!

Nga: AGIM XHAFKA

(Tregimi i së dielës) 

Olta kishte dy ditë që doli nga spitali. Qëndroi atje rreth një javë. Pati një rrëshqitje te shkallët e fasonerisë dhe humbi ndjenjat. Pasi bëri rezonancën, një seri analizash

Lexo më shumë