Kolumnist

Të dua Tirana ime - Nga Përparim Kabo

Nga: Përparim Kabo

Të dua Tirana ime…të dua me shpirt, të dua pa interes…

Ti sot mbush 100 vite kryeqytet Tirana ime… por jeta jote është më e gjatë si trevë, si histori, si qytetërime që u ngujuan dhe u zhvilluan

Lexo më shumë

Dilema e madhe kosovare - Nga Enver Robelli

Nga: Enver Robelli

Si të sillet Kosova ndaj Richard Grenellit? Pyetja është më e lehtë se përgjigjja. Megjithatë, ekziston një rrugëdalje nga qorrsokaku.

Richard Grenell lavdërohet se ushtron Martial Arts, pra arte

Lexo më shumë