Psikologji

Çrregullimi i personalitetit kufitar

Çrregullimi i personalitetit kufitar është një çrregullim i shëndetit mendor që ndikon në mënyrën se si mendoni dhe ndiheni për veten dhe të tjerët, duke shkaktuar probleme të funksionimit në jetën e

Lexo më shumë

Narcistët e ditëve tona  

Nga Muazeze Qilimi Kanushi

Lulet iu pëlqejnë të gjithëve. Narciset janë të preferuara për mua dhe pse grekët e lashtë e quanin “lulja e vdekjes”. Sipas legjendës së grekëve të lashtë dhe Ovidit te

Lexo më shumë