Stil & Jetë

Friend request - Nga Edison Ypi

Po s'më bëre mik gjumi nuk më flihet, ëndrra s'më fanepset, djersët nuk më dalin, qurrat nuk më bien, kolla s’më ngacmon, teshtima nuk më vjen, mishi s'më rrënqethet, ajri nuk më thithet, uji nuk më pihet, buka nuk më hahet, piruni nuk më ngulet

Lexo më shumë

Lidhe qënin… - Nga Marelba Fushekati

Marelba Fushekati - Toronto

Ka kohë që derën e zyrës e mbajmë të mbyllur. Me letër në derë, madje edhe me një alamet stende para saj, ku kërkojmë me përulje të kuptohemi e të na kontaktojnë nëpërmjet këtyre çyçyverave të teknologjisë. Dera troket

Lexo më shumë

A e di ku ndodhem tani, shpirt?

Nga: Pëllumb Kulla

Burrë e grua patën dalë në një qendër të madhe tregtare të blinin ca dhurata për Krishtlindjet dhe për Vitin e Ri.
Duke u futur dyqan pas dyqanit, befas, gruaja vuri re me habi se kish ndonjë gjysmë

Lexo më shumë

Me kohën e Zotit

Një burrë iu ngjit kodrës më të lartë për të folur me Zotin.

Kur shkoi në majë ai thërriti: O Zot, sa janë një milion vite për ty?

Një minutë-iu përgjigj Zoti

Më pas burri thërriti: O Zot, sa janë

Lexo më shumë