Njoftime

Orkestra e Vancouver-it në 24 mars në Shkodër

Turneu i koncerteve të West Coast Symphony Orchestra nën drejtimin e dirigjentit të mirënjohur shqiptaro-kanadez Bujar Llapaj, ka ndalesën e rradhës në Shkodër. Nisur nga situata e përmbytjeve në këtë qytet, drejtuesit e orkestrës kanë vendosur ta

Lexo më shumë

Një farmaci shqiptare pranë jush

Kur njeriu ka probleme shëndetësore, i vjen natyrshëm të ankohet në gjuhën amtare. “Oh moj nënë sa më dhemb!”

A nuk do ishte më mirë sikur ndihmën ta merrnit nga dikush që flet gjuhën e nënës kudo që të jetonit? Do ndiheshit më të kuptuar dhe le të

Lexo më shumë