Komunitet

Një film shqiptar në Ottawa

Nismës festive të bashkisë së Otavës “Welcoming Ottawa week”, qëllimi i së cilës është celebrimi dhe respektimi i kulturës dhe traditave të çdo komuniteti iu bashkua edhe Ambasada e Republikës së

Lexo më shumë