Komunitet

Ngrehina prej druri e dashurisë

Nga: Artan Gjyzel Hasani

….është madhështore

veç si ndërtim pa leje...

mbi një truall gjithnjë të lëkundur
me mjete rrethanore të bëra vetë...

por unë i kam vrarë dashuritë e mia
duke dashuruar shumë
dhe sa herë përpiqesha

Lexo më shumë