Stil & Jetë

Lidhe qënin… - Nga Marelba Fushekati

Marelba Fushekati - Toronto

Ka kohë që derën e zyrës e mbajmë të mbyllur. Me letër në derë, madje edhe me një alamet stende para saj, ku kërkojmë me përulje të kuptohemi e të na kontaktojnë nëpërmjet këtyre çyçyverave të teknologjisë. Dera troket

Lexo më shumë

A e di ku ndodhem tani, shpirt?

Nga: Pëllumb Kulla

Burrë e grua patën dalë në një qendër të madhe tregtare të blinin ca dhurata për Krishtlindjet dhe për Vitin e Ri.
Duke u futur dyqan pas dyqanit, befas, gruaja vuri re me habi se kish ndonjë gjysmë

Lexo më shumë

Me kohën e Zotit

Një burrë iu ngjit kodrës më të lartë për të folur me Zotin.

Kur shkoi në majë ai thërriti: O Zot, sa janë një milion vite për ty?

Një minutë-iu përgjigj Zoti

Më pas burri thërriti: O Zot, sa janë

Lexo më shumë