Kanada

Flamuri shqiptar valëvitet në Kanada!

Shqiptarët e Kanadasë valëvitën edhe këtë vit flamurin kuq e zi me rastin e 106-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Shqiptarët në Kalgari ishin të parët që ngritën flamurin këtë vit. Ata i kishin organizuar mjaft bukur festimet. Më tej flamuri u

Lexo më shumë

Gëzuar Ditën e Falenderimeve!

Dita e Falenderimeve (Thanksgiving) në Kanada festohet të hënën e dytë të tetorit që prej vitit 1957. Do të thotë që nesër, 8 Tetor Kanadaja ka festë, prandaj dhe kjo fundjavë është një fundjavë e

Lexo më shumë