Kanada

Historia e Krishtlindjes

Përgatiti: David Shkurti

Prej kohësh ditët e fund Dhjetorit janë festuar në të gjithë botën. Shekuj para ardhjes së Jezusit, europianët e hershëm festonin dritën dhe lindjen gjatë ditëve më të

Lexo më shumë

Solstici i Dimrit

Përgatiti: David Shkurti

Kur është Solstici i Dimrit? Solstici ndodh në të njëjtin moment për të gjithë ne, kudo në Tokë. Në vitin 2019, Solstici i Dhjetorit vjen në Toronto më datën 21 në orën

Lexo më shumë