Kanada

Një guidë për të jetuar në Montreal

Montreali metropolitan është aglomeracioni i dytë më i madh në Kanada pas Torontos, me një popullsi prej mbi 4 milion banorësh. Edhe pse Toronto ia ka kaluar duke u kthyer në qendrën komerciale të Kanadasë, ende Montreali mbetet një qytet me rëndësi

Lexo më shumë

Të jetosh në New Brunswick

New Brunswick shtrihet në bregun Atlantik të Kanadasë dhe është një rajon shumë i pyllëzuar, me rreth 80 për qind të tokës të mbuluar me pyje të banuar nga drerë, arinj dhe kafshë të egra të tjera.

Shumica e njerëzve që zhvendosen në New

Lexo më shumë