Njoftime

Toronto: Libra të rinj në kohë të reja

Më 30 Shtator në Toronto do të mbahet takimi me temë “Libra të rinj në kohë të reja” me autorë të letrave shqipe. Të ftuar do të jenë Ardian Vehbiu, Iris Jorgo, Iliriana Stringa, Shkëlqim Çela dhe Majlinda Bashllari.

Ky aktivitet mbështetet nga shoqata “RH Scholarship”, “Arkivi Digjital Elbasan” dhe “You Program software solutions”.

Takimi do të zhvillohet në Victoria College Building, salla 213, ora 10-14.