Njoftime

Në Saskatchewan zgjidhen drejtuesit e rinj të Shoqatës Iliria

Siç bëhet e ditur në faqen zyrtare të Shoqatës “Iliria” Saskatchewan në rrjetin social Facebook, dje më 20 Maj 2018, kjo shoqatë organizoi në Regina zgjedhjet e rregullta për kryetarin e ri dhe kryesinë e re të saj.

Me shumicë e votash, kryetar i shoqatës është zgjedhur Lejdi Ago, ndërsa emrat e kryesisë së re janë si më poshtë:

1-Elhame Morina

2-Ifaket Bilali

3-Renato Proko

4-Përparim Xhaferi

5-Arben Balliu

6-Edmond Faruku

7-Hilmi Zymberi

FlasShqip i uron sukses në kryerjen e misionit të tyre fisnik dhe atdhetar drejtuesve të rinj të Shoqatës Iliria në Saskatchewan.

@FlasShqip.ca