Fëmijë diaspore

Fëmijët e diasporës: Ina veterinerja

Përgatiti: David Shkurti

Në këtë periudhë kur i madh e i vogël ndodhen mbyllur në shtëpi duke pritur ditë më të mira të vijnë, FlasShqip ka ftuar fëmijët e diasporës shqiptaro-kanadeze, t’u përgjigjen 31 pyetjeve. Qëllimi nuk është aspak t’i lodhim

Lexo më shumë

Fëmijët e Diasporës: Lorgen guximtari

Në këtë periudhë kur i madh e i vogël ndodhen mbyllur në shtëpi duke pritur ditë më të mira të vijnë, FlasShqip ka menduar të angazhojë në portal edhe fëmijët e diasporës shqiptaro-kanadeze. Le të

Lexo më shumë

Alba Fashionista!

Alba fashionista është profili i Alba Halit, 10-vjeçares shqiptaro-kanadeze të apasionuar jo vetëm pas modës. Ajo ishte 5 vjeç kur mësoi vallen shqiptare me grupin e Shqiponjave të Vogla, dhe prej

Lexo më shumë

Fjalë për bijën time!

Nga: Iliaz Loku 

Vogëlushja ime Rona, sapo mbaroi vitin shkollor javën që kaloi dhe shkëlqeu për nga dëftesa, ndërsa mua si baba mu bë zemra mal kur pashë se në matematikë ishte shumë e fortë. Të tjerat nuk më

Lexo më shumë

Gëzuar ditëlindjen Eneida Kati!

Fëmijët e shqiptarëve që kanë lindur në diasporë ose janë larguar të vegjël nga Shqipëria, bëhen të zotë në fushat që eksplorojnë. Prindërit janë krenarë që sakrificat e tyre shpërblehen prej

Lexo më shumë