Komunitet

Ekspozitë Virtuale Arti Figurativ në FlasShqip

  • Published in Komunitet

Jemi në kohën e shtimit të aktiviteteve online, gjë që ka të mirat e saj. Për shembull në drejtim të ekspozimit të veprave artistike, një ekspozitë virtuale është një alternativë e mirë ndaj galerisë fizike. Disa Muzeume dhe Galeri Arti nëpër botë janë duke e aplikuar rregullisht duke u kursyer artistëve kohë e mundim për të transportuar tablotë e mëdha dhe delikate, dhe shpenzimet e shumta që shoqërojnë këto aktivitete.

E dimë se ka një ndryshim mes kundrimit të një tabloje nga afër dhe asaj virtuale, megjithatë, kur je vërtet i interesuar për artin ose dhe për të blerë, palët bien në një marrëveshje. Qëllimi nuk është të bësh një blerje “derr në thes”, por të marrësh atë që i përshtatet shijes artistike.

Ekspozitat online janë të aksesueshme për këdo, mjafton të kesh një kompjuter apo celular në dorë dhe ato gjithashtu nuk janë të kufizuara në kohë. Të teket në 12 të natës të shohësh ca peizazhe, ja ku e ke, një trokitje miushi larg.

Për këtë arsye FlasShqip çel Ekspozitën Virtuale të Artit Figurativ me pjesëmarrje të artistëve shqiptarë që banojnë në Kanada, por jo vetëm. Jemi të hapur për këdo që dëshiron. 

E para e çel këtë ekspo artistja Elsa Shima, e cila shquhet për tablotë e përmasava të mëdha. 

Elsa Shima - Toronto

Titulli: Big umbrella
Dimensionet: 30x24 inch/ acrylic
Çmimi: 800$

Titulli: Sunset after earthquake
Dimensionet: 60x40 inch/ acrylic
Çmimi: 2500$

Për më tepër vizito galerinë me punimet e autores Elsa Shima


Kastriot Dervishi - Montreal

Titulli: Rivière du Nord - Val David
Dimensionet: 20x24 inches
Çmimi: 800$

Titulli: Chertsey, huile sur toile
Dimensionet: 22x28 inches
Çmimi: 1000$

Për më tepër vizito galerinë me punimet e autorit Kastriot Dervishi

Entela Konomi - Montreal 

 

Titulli: When statues fall / përmasat 60x90 cm, / punuar në vaj, kushton 800$

Ndërsa kjo tjetra na kujton pardesytë e bardha...i mbani mend?

Titulli: The white coats/36x48inches/vaj/ Çmimi: 1000$

Për më tepër vizito galerinë me punimet e Entela Konomi


Rapi Sota - Montreal

Titulli: Dreaming Women, 2019
Përmasat: 49x36 inches 
Çmimi: 2.400$

Titulli: Women’s Power/vaj/ Përmasat: 48x36inch Çmimi: 2.400$

Për më tepër vizito galerinë me punimet e autorit Rapi Sota


 


Jasmina Ujkani -Toronto

Titulli: The Sunshine
Dimensionet: 30x40 inch
Çmimi: 200$

Titulli: Flowers
Dimensionet: 24x36 inch/ acrylic
Çmimi: 300$


Kristo Edi Veliaj -Montreal

Titulli: Space Ground, 2019
Përmasat:36x48 inch
Çmimi: 440$

Titulli: Colors of life, 2019
Përmasat:36x48 inch
Çmimi: 500$

Për më tepër vizito galerinë me punimet e autorit Kristo Veliaj 


 Edlira Çini - Toronto

Titulli:Natyrë e qetë
Përmasat:4x6 inch/ akrilik
Çmimi: Autorja i ka vënë një çmim simbolik 50$

Titulli: Summer
Përmasat:8x14 inch/ akrilik
Çmimi: 50$


Sami Milloshi - Boston, USA

Titulli: A hug after quarantine/ Acrylic/Përmasat: 16x12 inch/ Çmimi:300$


Remka Huruglica - Toronto

Pa titull / Pa çmim/ Përmasat: 60x40

Pa titull/ Pa çmim/ Përmasat: 60x40

Për më tepër vizito galerinë me punimet e Remka Huruglica


Gent Bejko-Montreal

Titulli: Clowning 1, pastel
Dimensionet: 14x17inch
Çmimi: 1000$

Titulli: Clowning 4, pastel
Dimensionet: 14x17inch
Çmimi: 700$

Për më tepër vizito galerinë me punimet e Gent Bejko


Adam Shima -Toronto

Titulli:Lost /Çmimi: 350$

Për më tepër vizito galerinë me punimet e Adam Shima


FlasShqip fton artistët dhe amatorët e guximshëm të ekspozojnë virtualisht e të njihen me punët e njëri-tjetrit. Por gjithashtu, të ofrojnë të bukurën që në këtë rast e ka një çmim, pse jo. Të interesuarit për të blerë mund të kontaktojnë si të duan, nëse e njohin autorin shumë mirë, nëse nuk e njohin kontaktoni Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.. Kush ka për të ekspozuar, gjithashtu mund të dërgojnë fotot e punimeve në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., por edhe faqen tonë në Facebook FlasShqip.ca

25 Maj 2020