Urtësi

Ndershmëri - Nga David Whyte

Shqipëroi Arben Kallamata

Ndershmëria arrihet duke kapërcyer portën e humbjes dhe hidhërimit. Aty ku nuk shkojmë dot me mendje, me kujtesë, ose me trup, aty është edhe vendi ku nuk i hapemi dot as

Lexo më shumë

Shitësi dhe dreri

Një përrallë që frymëzon realitete... ose e kundërta. Nga Franz Hohler

A e njihni thënien: “T’i shesësh drerit një maskë gazi.”? Këtë thënie e përdorin në Suedi për dikë që është shumë i zoti e

Lexo më shumë